werkwijze

Onze begeleiding is er in principe voor alle kinderen uit groep 7 en groep 8 van de basisscholen in Almere. Wel willen we in twee opzichten een voorbehoud maken:

  • Deelnemers moeten kunnen functioneren in een groep van maximaal 6 kinderen, in die zin dat ze anderen niet tot last zijn.
  • Er wordt een zekere betrokkenheid van ouders verwacht. Deelnemers zullen huiswerk moeten maken, en daar moet thuis een draagvlak voor zijn.

bijles-almere-groep-7-en-8We kunnen ook kinderen begeleiden met leer- en ontwikkelingsstoornissen zoals dyslexie, ADHD, autisme e.d. Als bijles in een groep niet lukt, kunnen we ze individueel begeleiden.

U kunt een indruk van ons krijgen door te bellen of het contactformulier in te vullen. We maken dan op de woensdagochtend een vrijblijvende kennismakingsafspraak. Het is prettig als u wat schoolgegevens meeneemt, zoals een rapport of LVS-uitdraai.

Daarna vorm ik mij in een individuele intake op de woensdagochtend een beeld van de vaardigheden van uw kind. Op grond daarvan plaats ik het óf meteen in de trainingsgroep, óf in een voorbereidingsgroep, uiteraard in overleg met u.